8.11.11

Πουά, καρό και ρίγες!


Πουά, καρό & ρίγες! Όλα στα κόκκινα! 


Μας αρέσει το κόκκινο χρώμα αλλά μας αρέσει περισσότερο όταν το βρίσκουμε παρέα με καρό, πουά και ριγέ. Χαρούμενοι, φωτεινοί και λαμπεροί συνδυασμοί.


Μια τέλεια γωνιά. Γιρλάντα με υφασμάτινες χειροποίητες καρδιές, συρμάτινα αστέρια και φιογκάκια. Ένα υπέροχο ξύλινο διακοσμητικό έλκηθρο και καρό κούπες σε κόκκινο και γκρι. 
Απλά υπέροχα!





Μια επιλογή που περιέχει κρεμαστά διακοσμητικά (κουπ πατ, μπισκοτάκια και καρό κορδέλα) και το καρό σετ πρωινού. Το πιάτο, το πιάτο-φλιτζάνι και οι κούπες στολίζονται με την υπέροχη χριστουγεννιάτικη μπορντούρα και οι χαρτοπετσέτες απλά ταιριάζουν τέλεια.   
Το τέλειο χριστουγεννιάτικο ξύπνημα!


Υφασμάτινες καρδιές!


Υφασμάτινες καρδιές! Φουσκωτές και μαλακές με καρό και ριγέ υφάσματα, στολισμένες με σπάγκο και υπέροχα κουμπάκια.
 Είναι κρεμαστές αλλά και επιτραπέζιες και μπορούμε να στολίσουμε όλο το σπίτι! 



 
Μια ματιά από κοντά στις υπέροχες λεπτομέρειες που έχουν.

Υπάρχει και η εκδοχή όπου είναι στολισμένες με συρμάτινες καρδιές. 
Τις καρδιές θα τις βρείτε σε 2 μεγέθη, μεγάλο και  μικρό, ώστε κάθε σας δημιουργική ιδέα να μπορεί να γίνει εύκολα και απλά!



Υπέροχες γιρλάντες με σημαιάκια! 



Πουά, καρό, ριγέ υφάσματα ανακατεύονται μαζί και φτιάχνουν πανέμορφες γιρλάντες με σημαιάκια για να στολίσουμε το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή το πάρτι. Χαρούμενες και εορταστικές!




Υπέροχοι συνδυασμοί υφασμάτων για υπέροχα είδη!




Πολυδιάστατα αντικείμενα φτιάχνουν υπέροχες διακοσμήσεις που βασίζονται μόνο στις ιδέες σας!


 Καλάθι με 4 γυάλινα δοχεία για ρεσό που μπορεί να μεταμορφωθεί όπως ακριβώς θέλετε εσείς. Συνδυάστε κεριά, μικρά γλαστράκια με λουλούδια ή στολίστε το καλάθι με διάφορα διακοσμητικά στικ , κορδέλες, φιόγκους, μανταλάκια και κλιπ με φιγούρες ή ότι άλλο φανταστείτε και φτιάξτε τη δική σας μοναδική διακόσμηση για το τραπέζι ή οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού.
Εμείς εδώ βάλαμε μολύβια με φιγούρες και μανταλάκια σε σχήμα μανιτάρια!
  



Καμπάνες από πορσελάνη σε 2 μεγέθη. Οι δυνατότητες που προσφέρουν για διακόσμηση είναι τόσες πολλές. Βάλτε την φαντασία σας και φτιάξτε μοναδικές και πρωτότυπες συνθέσεις!




Υπέροχο μεταλλικό κηροπήγιο με φιγούρες στο πάνω μέρος, και μεταλλικά χρωματιστά κουβαδάκια όπου και μπαίνουν τα ρεσό. Μόνο από το panino!



Παιδικά!


 Κάλτσες για τα δώρα!
Υπέροχες υφασμάτινες κάλτσες για να βάλουμε μικροδωράκια και καραμέλες και να κάνουμε έκπληξη στα παιδιά. Φέτος, ας πρωτοτυπήσουμε και ας μην κρεμάσουμε τις κάλτσες παραδοσιακά στο τζάκι αλλά ας προτιμήσουμε το δωμάτιο τους. Π.χ. στο κεφαλάρι ή στο κάτω μέρος του κρεβατιού είναι μια πολύ όμορφη θέση για να κρεμάσουμε τις κάλτσες με τις εκπλήξεις. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε. Τα παιδιά θα το λατρέψουν!




Εκτός όμως από τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες κάλτσες υπάρχουν και οι πανέμορφοι κώνοι με το απλικέ στόλισμα, σε υπέροχα καρό, ριγέ και πουά υφάσματα. Μπορούν να κρεμαστούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στα πόμολα, σε ειδικές ράγες τοίχου, σε κρεμάστρες, παντού! Γεμίστε τα με ότι σας αρέσει και στολίστε όλο το σπίτι!





Υπέροχη επιτοίχια θήκη για σημειώσεις. Χωράει όλα τα μικρά «μυστικά» των παιδιών.




Για τις μικρές πριγκίπισσες!
 Κορώνες και φτερά για τις μικρές πριγκίπισσες της ζωής μας, φτιαγμένα από ύφασμα σε λαμπερό και εορταστικό κόκκινο! Για ατελείωτο παιχνίδι στις νεραϊδοχώρες!



 Υφασμάτινα παιχνίδια.



Πριγκίπισσες αλλά και πρίγκιπες θα χαρούν πολύ με τα υφασμάτινα παιχνίδια! Ασφαλή και με αντοχή θα συνοδέψουν τα παιδιά σε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!



 Υφασμάτινο τύμπανο. Κόκκινο, εορταστικό αλλά αθόρυβο (!!) είναι ότι πρέπει για τους μικρούς μπόμπιρες. Εκτός όμως από τα παιδιά μπορούμε να το χαρούμε και εμείς σε υπέροχες διακοσμητικές εφαρμογές! Αρχίστε δουλειά!






Όπως υποδηλώνει και το όνομά μας, αγαπάμε πάρα πολύ να δημιουργούμε όμορφα υφασμάτινα αντικείμενα. Έχουμε πολλά ακόμα να σας δείξουμε. Οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν εγγραφή στο e-shop χονδρικής μας, να δουν αναλυτικά και να παραγγείλουν τα είδη μας.
Αν δεν είστε επαγγελματίας επικοινωνήστε μαζί μας στο paninohome@gmail.com ή (+30) 22940-24032 να σας πούμε που μπορείτε να βρείτε τα είδη μας.
Και μην ξεχνάτε! 
Τα καλύτερα έρχονται!


No comments:

Post a Comment