1.7.11

Πουά


Λατρεύουμε τα πουά!


Το κόκκινο-λευκό πουά είναι πολύ αγαπημένο καλοκαιρινό θέμα. Φωτεινό, χαρούμενο και ζωηρό γεμίζει με χρώμα το σπίτι με μία μικρή δόση country style. Δεν χρειάζονται πολλά! Διάφορα διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα θα αλλάξουν αμέσως το σπίτι γεμίζοντας το.. καλοκαίρι! 





 
my country kitchen By Saídos da Concha
 
Δύο-τρία απλά πράγματα στην κουζίνα αρκούν για ν’ ανανεώσουν την ατμόσφαιρα.
Μία όμορφη και απλή ραφιέρα γεμάτη υπέροχα χρωματιστά σερβίτσια, μεταλλικά κουτιά, γυάλες κ.τ.λ. όμορφα τακτοποιημένα γεμίζουν το χώρο με ζωντάνια και χρώμα. Μην στεναχωριέστε αν από το σερβίτσιο έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Δείτε πόσο όμορφα ταιριάζουν κούπες και πιάτα από διαφορετικά σερβίτσια. Τολμήστε!




 Στρώνουμε τραπέζι για τσάι ή καφέ με πουά σερβίτσιο. Δεν είναι υπέροχο? 




Μόνο στο panino θα βρείτε αυτά τα πανέμορφα σετ για καφέ. Μέσα σε μεταλλικό κουτί βρίσκονται 4 φλιτζάνια του καφέ και 4 πιατάκια. Το mini σερβίτσιο έχει δύο αποχρώσεις, σε λευκό-γκρι πουά & λευκό-κόκκινο πουά. Είναι τέλειο για δώρο γάμου και με εξαιρετική τιμή!

 
Μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για ακόμα πιο απρόσμενα αποτελέσματα!
Μόνο από το panino!





Ένα καταπληκτικό σετ για την κουζίνα. Μεταλλικό ρολόι τοίχου, μεταλλικός δίσκος σερβιρίσματος, η πρακτική θήκη σφουγγαριού για τον νεροχύτη, και τα πλαστικά σουπλά για το τραπέζι όλα σε πουά κόκκινο-λευκό και με κεντρικό θέμα το σκυλάκι. Θα τα βρείτε μόνο στο panino.



Στρώνουμε το τραπέζι με αυτό το υπέροχο τραπεζομάντηλο με εμπριμέ γεράνια στο κέντρο και πουά φάσα γύρω-γύρω. Είναι από βαμβακερό ύφασμα που πλένεται εύκολα στο πλυντήριο και έχει σούπερ οικονομική τιμή! Μόνο από το panino!








Υπέροχο σετ για την τσαγιέρα ή την καφετιέρα. Σουβέρ που αντέχει την θερμοκρασία για να ακουμπάμε την τσαγιέρα και πιάστρα για να μπορούμε να πιάσουμε το χέρι της όταν καίει. Φίνο εμπριμέ και καρό σε κόκκινες αποχρώσεις στολισμένο με απλικέ πεταλουδα. 
Είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται μόνο στο panino! Τέλειο!!



 
Polka dots By BananaCraft
 
Μικρές και χαριτωμένες λεπτομέρειες που μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα και γρήγορα στολίζουν και ομορφαίνουν την κουζίνα.





Απαραίτητο αξεσουάρ είναι οι τσάντες για τα ψώνια. Καταργούμε τις πλαστικές σακούλες, γιατί αγαπάμε και προστατεύουμε το περιβάλλον, και χρησιμοποιούμε αυτές τις τσάντες από μουσαμά που είναι ανθεκτικές, πλένονται και είναι πάρα πολύ οικονομικές. Πολύχρωμες, πουά, μικρές ή μεγάλες και με πολλά σχέδια για να μας φτιάχνουν την μέρα και το κέφι! Φυσικά μόνο από το panino!




Τσάντα πουά με κόκκινο ρέλι και με πλεκτό χειροποίητο λουλούδι στο κούμπωμα. Από βαμβακερό ύφασμα που πλένεται εύκολα και διαστάσεις που την καθιστούν ιδανική για να μεταφέρουμε το κολατσιό μας στην δουλειά.








Μας αρέσουν τα όμορφα πράγματα γι’ αυτό ψάχνουμε συνέχεια για όμορφα και διαφορετικά αντικείμενα. Γουρουνάκια από τσόχα, φραουλένια ξωτικά, θήκη για το σφουγγάρι κουζίνας και ξύλινες τουλίπες είναι απλά μερικά από τα χειροποίητα είδη που το panino διαρκώς αναζητά ή κατασκευάζει για εσάς. 



 Polka dots By Chez Larsson

Τα πουά ταιριάζουν σε όλο το σπίτι. Με πουά υφάσματα μπορούμε να φτιάξουμε κουρτίνες, μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα, καρέ, τραβέρσες, σουπλά, υφασμάτινα σκαμπό και ένα σωρό άλλα είδη για το σπίτι, ώστε να το μεταμορφώσουμε απλά και οικονομικά. Εμείς στο panino έχουμε 25ετή πείρα στις κατασκευές από ύφασμα. Ότι ιδέα και να έχετε, με δικά σας υφάσματα ή από την δική μας συλλογή μπορούμε να την υλοποιήσουμε γρήγορα και οικονομικά. 
Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 22940 24032 για περισσότερες λεπτομέρειες.




Πουά κότα από σήτα που είναι ρεσό! 
Επιτραπέζιο υπέροχο διακοσμητικό σε κλασικό κόκκινο- λευκό πουά!


 


 

Χειροποίητο στεφάνι επιτοιχίο με δεκάδες διαφορετικά υφάσματα με πουά, εμπριμέ, ριγέ, καρό σε κόκκινες αποχρώσεις για να στολίσουμε την πόρτα του σπιτιού! 






       
Red dotted shirt By germandolls                                       Polka-dot secretary blouse By Small Earth Vintage

Πουά παντού! Υπέροχη παιδική & γυναικεία μπλούζα σε κόκκινο και λευκό πουά! Φως και χρώματα για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας!





       
polka dot boots By dutchvalentine                        polka dot shoes By dutchvalentine


Γαλότσες για τις καλοκαιρινές δουλειές του κήπου και παιδικές μπαλαρίνες με πουά! Κάνουμε την ζωή μας διασκεδαστική και χαρούμενη. Τολμάμε το πουά παντού! Σε ρούχα, παπούτσια, σερβίτσια, διακοσμητικά είδη, μαξιλάρια και όπου αλλού φανταστούμε γιατί τα πουά είναι φωτεινά, ρομαντικά και πολύ όμορφα!










Η αναζήτηση για όμορφα πράγματα συνεχίζετε. Έρχονται σύντομα καινούργια μοναδικά προϊόντα! Επικοινωνήστε μαζί μας για πωλήσεις χονδρικής ή λιανικής στο +30 22940 24032. 
Μόνο από το panino!

No comments:

Post a Comment