23.5.11

Γάμος....


Σχεδιάζετε τον γάμο σας? 
 
Έχουμε πολλά είδη σχετικά με τον γάμο και την γαμήλια δεξίωση. Κάνουμε αποκλειστικές εισαγωγές προϊόντων απ’ όλη την Ευρώπη για διαφορετικές και πρωτότυπες διακοσμήσεις. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε κατασκευές και εφαρμογές από ύφασμα, με τις δικές σας ιδέες! 
Υφασμάτινες μπομπονιέρες, τραπεζομάντιλα, τραβέρσες και πετσέτες για τα τραπέζια ή το σπίτι, σετ με νεσεσέρ και παντόφλες για την νυφική κρεβατοκάμαρα, και πολλά πολλά άλλα!




Για την γαμήλια δεξίωση και την διακόσμηση των τραπεζιών έχουμε την υπέροχη χάρτινη συλλογή! Χάρτινα φαναράκια συνδυασμένα τέλεια με χαρτοπετσέτες, ετικέτες και μικρά κουτάκια φτιάχνουν το ομορφότερο γαμήλιο σκηνικό, στην πιο οικονομική τιμή.


 
Αντικείμενα για την κεντρική διακόσμηση του τραπεζιού, τις λαμπάδες, τον μπουφέ ή απλά παντού, που είναι τόσο πρωτότυπα και μοναδικά!







Είναι κατασκευασμένα από μέταλλο ή κεραμικό, με απίστευτες λεπτομέρειες, όλα χειροποίητα και ορισμένα αντικείμενα έχουν εκπληκτικές λειτουργικές ικανότητες!




Προσεγμένος σχεδιασμός, μοναδικές λεπτομέρειες, αρμονικές παλέτες χρωμάτων, κινούμενα τμήματα.. απλά τέλεια!












Μια μικρή συλλογή με είδη αφιερωμένα στον γάμο!
Κρεμαστά, βάσεις για ρεσό, κηροπήγια, επιτραπέζια διακοσμητικά, φιλιά, δαντελένια υφασμάτινα αξεσουάρ, καρτοθήκες.. όλα με γαμπρούς και νύφες!






Για όλα αυτά αλλά και για ακόμη περισσότερα είδη σας προσκαλούμε στο site μας  www.panino.gr.
Οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο e-shop χονδρικής και να δουν όλα τα είδη αναλυτικά.


No comments:

Post a Comment