31.5.11

Αγαπάμε τα χρώματα


Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις συλλογές μας σε ροζ και φούξια αποχρώσεις, που με καθημερινά και οικονομικά είδη μπορούμε να ανανεώσουμε το σπίτι αλλά και την διάθεση μας! 


Λοιπόν.. λατρεύουμε το χρώμα γιατί μας φτιάχνει την διάθεση. Η παλέτα που ξεκινά από το απαλό ροζ έως το βαθύ φούξια, είναι η αγαπημένη μας. Χρώματα παντού! Σε κάθε γωνιά του σπιτιού βάζουμε χρώμα ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα πολύ εύκολα!




Κουτιά αποθήκευσης με πουά ροζ και χορταστικές διαστάσεις, θα μας βοηθήσουν να τακτοποιήσουμε όλα τα μικροαντικείμενα του σπιτιού. Τα ρεσό, ντυμένα με κλαδιά, είναι η τελευταία λέξη της μόδας στο χώρο της διακόσμησης. Εδώ, τα στολίσαμε με χάρτινα λουλούδια, δίνοντας τους μια άλλη διάσταση!




 
Αγαπάμε τα ζωντανά χρώματα! Φυσικά, αυτό το σερβίτσιο με τις παιώνιες θα γίνει το αγαπημένο μας! Peony! Υπέροχο σερβίτσιο με μοναδικές λεπτομέρειες! Το κάθε αντικείμενο έχει διαφορετικό σχεδιασμό, ώστε όλα μαζί να δημιουργούν αρμονικό και πρωτότυπο συνδυασμό. Ολοκληρωμένο σερβίτσιο, με πολλά αξεσουάρ όπως πετσέτες, σουπλά, σουβέρ, κρίκους για πετσέτες, δοχεία καφέ-ζάχαρης, και τόσα άλλα, που δεν μπορεί παρά να μας μαγέψει!





 
Μια μικρή συλλογή με τα είδη που διαθέτουμε. Διακοσμητικά είδη, το αγαπημένο μας σερβίτσιο με την παιώνια, υφασμάτινα αξεσουάρ που μας λύνουν τα χέρια, τσάντες, χρηστικά είδη για την κουζίνα. Τόσα πολλά προϊόντα! Μια πολύ μικρή γεύση αλλά ενδεικτική για την ποικιλία και την διαφορετικότητα των προϊόντων που διαθέτουμε.




Τα σερβίτσια είναι η αδυναμία μας! Ένα ακόμα πανέμορφο σετ είναι το Fantasy.
Το σερβίτσιο Fantasy έχει πρωτότυπα μπολάκια, μακρόστενη πιατέλα που είναι ιδανική για το σερβίρισμα του κέικ σε κορμό, και η ξύλινη πιατέλα (κατάλληλη για τρόφιμα) για κάθε χρήση. 
Οι ξύλινες χρωματιστές τουλίπες απλά ταιριάζουν παντού!




Σερβίτσιο Fantasy συνέχεια! Πιάτα φαγητού, σούπας, ατομικές σαλατιέρες, πιατέλες σε σχήμα γόνδολας, και πολλά ακόμα. Λεπτομέρεια: έχουν 3 διαφορικά χρώματα στο εξωτερικό τους!
Η θήκη για τα σκόρδα θα στολίσει τον πάγκο της κουζίνας μας αλλά είναι και απόλυτα λειτουργική!
Οι χοντρουλές κυρίες είναι αλατοπίπερο!
Τέλειο?







Δύο από τις πιο έξυπνες και διαχρονικές θήκες που έχουμε εμπνευστεί!
Θήκη χαρτομάντιλων με σκληρό περίβλημα ντυμένο με ύφασμα, για όλους τους χώρους. Στο μπάνιο, το κομοδίνο, στο καθιστικό, το αυτοκίνητο.. απλά παντού! Σε πολύ μεγάλη ποικιλία υφασμάτων για όλα τα γούστα και για όλες τις περιστάσεις!
Και μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να φτιάξουμε τις θήκες με δικά σας υφάσματα!


Θήκη για καλσόν! Μία μοναδική υφασμάτινη θήκη με χωρίσματα, για να βάζουμε τα καλσόν μας, τις μεταξωτές κάλτσες μας και τα πολύτιμα εσώρουχα μας  για να διατηρούμε άθικτα, αλλά και για να τα έχουμε πάντα μαζί μας στα ταξίδια μας!



Το σετ με τα υφασμάτινα αξεσουάρ ολοκληρώνεται με το πουγκί, το νεσεσέρ-φιόγκο και τις παντόφλες. Οι γυναίκες έχουμε τόσους πολλούς μικρούς θησαυρούς που πρέπει να προστατέψουμε! Έτσι με τα νεσεσέρ αυτά μπορούμε να βάζουμε και να διατηρούμε άθικτους τους θησαυρούς μας, αλλά και για να τα έχουμε πάντα μαζί μας! Είναι ιδανικά ταξιδιωτικά σετ!







Όμως και το σπίτι έχει τα δικά του σετ. Οι επιτοίχιες θήκες που έχουμε είναι με 4 ή 6 τσέπες και πραγματικά μπορούν να χωρέσουν σχεδόν τα πάντα. Στο μπάνιο, πίσω από την πόρτα ή σε κάποιο τοίχο θα φιλοξενήσει όλα τα είδη που χρησιμοποιούμε καθημερινά διευκολύνοντας την ζωή μας και την καθημερινότητα μας. Στο παιδικό υπνοδωμάτιο είναι ιδανική για τα παιχνίδια, τις μπογιές & τα χρώματα, ακόμα και για ρούχα ή άλλα μικροαντικείμενα των παιδιών. Στα βρεφικά δωμάτια είναι πραγματικά «χείρα βοηθείας» δίπλα από τη αλλαξιέρα του μωρού. Τέλος αν τις κρεμάσουμε στο εσωτερικό των πορτών της ντουλάπας, μπορούμε να βάλουμε όλα μας τα παπούτσια τακτικά και οργανωμένα. Τέλειο? Φυσικά και δεν σταματούν εδώ οι εφαρμογές τους. Απλά προσαρμόζονται στις ανάγκες μας. Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμα προϊόντα.


Τα έξτρα ρολά υγείας στο μπάνιο αποθηκεύονται όμορφα, προσιτά σε όλους και τακτοποιημένα χάρη σε αυτή την θήκη. Οι θήκες πλένονται και θα είναι χρήσιμες για πολλά χρόνια




Φυσικά όλα αυτά τα υφασμάτινα σετ για το σπίτι ή για εμάς, υπάρχουν σε πολλά χρώματα και σχέδια! Εδώ απλά σας παρουσιάζουμε μερικές από τις ροζ & φούξια σειρές μας! Αν θέλετε να τα δείτε αναλυτικά μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας www.panino.gr.

Οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν αίτηση εγγραφής στο e-shop χονδρικής που διαθέτουμε. 
Οι υπόλοιποι φίλοι μας μπορούν με ένα τηλέφωνο στο +30 22940 24032 να μάθουν ποιος συνεργάτης μας είναι κοντά και έχει τα είδη που σας ενδιαφέρουν. 
Εμείς θα χαρούμε σε κάθε περίπτωση να σας εξυπηρετήσουμε!


Μείνετε κοντά μας γιατί έρχονται κι’ άλλα όμορφα και πρωτότυπα προϊόντα!









No comments:

Post a Comment