24.5.11

Αίσθηση πολυτέλειας


Ο γάμος αγαπά την πολυτέλεια και τον ρομαντισμό!

Αρωματικά κεραμικά με αυθεντικά γαλλικά αρώματα, φίνες πετσέτες πικέ, νεσεσέρ με κέντημα και δαντέλες δημιουργούν ατμόσφαιρα με ρομαντισμό και πολυτέλεια στην κρεβατοκάμαρα. Είναι υπέροχα για την γαμήλια κρεβατοκάμαρα αλλά και για δώρα γάμου.






Το μπουντουάρ!

Θήκες για τα αγαπημένα μας παπούτσια που θα τα προστατέψουν αλλά και θα τα αρωματίσουν,  πουγκιά και νεσεσέρ που θα φιλοξενήσουν τους μικρούς θησαυρούς μας, θήκες για ακριβά εσώρουχα και μεταξωτές κάλτσες, μαξιλάρια που στολίζουν, πετσέτες πικέ και θήκες για τα άπλυτα θα οργανώσουν αλλά και στολίσουν την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο και θα τα κάνουν.. γαλλικό μπουντουάρ!






Μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!

 Ένα δέσιμο για την κουρτίνα με τα εκπληκτικά αυτά γαλλικά, αρωματικά κεραμικά. Αρωματικά κεραμικά βότσαλα ακουμπισμένα σ’ ένα όμορφο δοχείο, αρωματίζουν διακριτικά το δωμάτιο. Ένα πορσελάνινο κουτί για τα κοσμήματα μας. Αξεσουάρ για το μπάνιο σε πολύ διαφορετικό ύφος.. Μικρές πινελιές που αλλάζουν τον χώρο.








Τάσεις πολυτέλειας και ρομαντισμού

Και το μπάνιο μεταμορφώνεται με μικρές πινελιές πολυτέλειας. Πιγκάλ, καλάθι αχρήστων, σετ για τον πάγκο, αρωματικά κεραμικά, διακοσμητικά και πολλά άλλα, θα αλλάξουν και θα στολίσουν το μπάνιο εύκολα και οικονομικά. Ιδιαίτερα και πρωτότυπα αντικείμενα για να στολίσουμε το σπίτι και την καθημερινότητα μας.









Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 22940 24032 ή στο www.panino.gr για περισσότερες ιδέες και ειδικές κατασκευές σχετικά με τον γάμο. 
Οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν εγγραφή στο e-shop χονδρικής.


No comments:

Post a Comment