26.4.11

Πράσινη συλλογή

Ο Μάιος είναι σχεδόν εδώ!

Η άνοιξη γιορτάζει και η φύση καταπράσινη είναι πανέμορφη! 
Γιατί να μην μεταφέρουμε αυτή την διάθεση μέσα στο σπίτι μας?
Με μικρές αλλαγές στα υφάσματα που ντύνουν το σπίτι και με πολύ φαντασία στα διακοσμητικά που επιλέγουμε, μπορούμε να φτιάξουμε το ομορφότερο ανοιξιάτικο σκηνικό για το σπίτι μας.
Το πράσινο χρώμα είναι μόδα, αλλά είναι και το χρώμα της ελπίδας.


dining room by cmurtaugh
dining room, a photo by cmurtaugh on Flickr.



Υπέροχα αντικείμενα με θέμα τον κήπο και την εξοχή! Πράσινο χρώμα στις πιο γλυκές και ανοιξιάτικες αποχρώσεις!




  • Η πινακίδα με το “Home Sweet Home” για την πόρτα θα στολίσει την είσοδο μας. Είναι ξύλινη και το σπιτάκι καθώς και τα δέντρα είναι μεταλλικά.
  • Οι κύριες-κηπουροί με τα εργαλεία είναι μεταλλικές και το μέγεθος τους είναι 50-55 cm! Θα είναι εντυπωσιακές σε κάθε γωνιά του σπιτιού!
  • Οι μεταλλικές γιρλάντες με τα ξωτικά του κήπου και τις κόκκινες λεπτομέρειες είναι πανέμορφες κρεμασμένες σε τοίχους, αλλά μπορούν να κρεμαστούν στο χώρο, αιωρούμενες γιατί έχουν 2 όψεις!
  • Το καφασάκι με τα χάρτινα  λουλούδια είναι απλά πανέμορφο! Είτε το στολίσουμε όλο μαζί είτε το χωρίσουμε σε μεμονωμένα γλαστράκια,  θα δώσουν ανοιξιάτικο χρώμα στο σπίτι!
  • Τα ξωτικά είναι υφασμάτινα και κρεμαστά και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στις κατασκευές μας (χειροποίητα στεφάνια κ.τ.λ.) και όπου αλλού φανταστούμε! 

Αυτή η κυρία-κηπουρός είναι μεταλλική και έχει περίπου 60cm ύψος. Έχει εξαιρετικά κατασκευή με καλοδουλεμένες λεπτομέρειες και φωτεινά χρώματα! 


Τα χάρτινα λουλούδια-γλαστράκια μαζί με τους κορμούς ή άλλα φυσικά υλικά που μπορούμε να βρούμε στον κήπο μας, φτιάχνουν υπέροχες διακοσμήσεις. 
Και στα μπαλκόνια, μπορούμε να στήσουμε όμορφες γωνιές αλλάζοντας την όψη του χώρου αλλά και την διάθεση μας απλά και οικονομικά! 
 Φαντασία και ιδέες είναι τα μόνα που χρειάζονται! 





Κηροπήγια για ρεσό, κρεμαστά & επιτραπέζια από λεπτή σήτα που διαχέει το φως απαλά στον χώρο.








Εμείς στο panino φροντίζουμε να διαλέγουμε τα ομορφότερα αντικείμενα ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ιδέες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940-24032 ή paninohome@gmail.com για να σας πούμε που μπορείτε να βρείτε τα πανέμορφα αυτά προϊόντα!


 
Και μην ξεχνάτε… έρχονται κι άλλα!!!


1 comment: