13.4.11

Οι κότες το Πάσχα ποτέ δεν είναι αρκετές!!

Εκτός από τις μπεζ-κίτρινες και τις ροζ κότες υπάρχουν και οι κόκκινες! Η υπέροχη αυτή συλλογή με τις μπεζ-κόκκινες αποχρώσεις συνδυάζετε υπέροχα με πρωτότυπα πασχαλινά διακοσμητικά αντικείμενα και το σπίτι μας γίνεται μοναδικό!! 






Μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή την πανέμορφη τραβέρσα  με τις κόκκινες κότες και το τελείωμα με το καρό?
Είναι φτιαγμένη από απαλό βαμβακερό ύφασμα με όψη λινού και σε διάσταση 150Χ50, βρίσκει την θέση της και στολίζει κάθε σπίτι.
Κλασικό πασχαλινό κόκκινο χρώμα στρωμένο στο τραπέζι μας μαζί με τα βαμμένα αβγά.. επιτέλους Πάσχα!!










Ακολουθεί ένα υπέροχο σετ που αποτελείται από ποδιά & γάντια κουζίνας και ένα σετ με πετσέτες με αυτές τις υπέροχες κόκκινες κότες. Μυρίζουν κουλουράκια, τσουρέκια.. πασχαλινές λιχουδιές!!






Η ποδιά συνδυάζει δύο υφάσματα, το βαμβακερό εμπριμέ με τις κότες και το φίνο λινό. Έχει τεράστια διάσταση 107Χ92 και σχεδόν μπορούμε να τυλιχτούμε ολόκληρες!! Το ύψος του μπούστου προσαρμόζεται χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό που έχει. Είναι απαραίτητη για τα πασχαλινά μαγειρέματα αλλά και το πιο χρήσιμο και μοντέρνο δώρο που μπορούμε να κάνουμε.








Το απόλυτα ιδανικό πασχαλινό δώρο είναι τα γάντια κουζίνας, απαραίτητο αξεσουάρ για τα ψησίματα! Ποτέ τα κουλουράκια και τα τσουρέκια δεν βγήκαν με τόσο στυλ από τον φούρνο!

Η μία πλευρά είναι με τις εμπριμέ κότες και η άλλη με το λινό. Η διάσταση τους είναι 20Χ20.












Τέλος το σετ αυτό ολοκληρώνεται με τις πετσέτες κουζίνας και θα στολίσουν την κουζίνα μας με πασχαλινές νότες. Η διάσταση τους είναι 50Χ60 και είναι μεγάλες και λειτουργικές. Το σετ αποτελείται από μία εμπριμέ και μία μπεζ-λινή πετσέτα.

















Όλα τα παραπάνω είδη είναι σε καταπληκτικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940 24032 να σας πούμε που μπορείτε να τα βρείτε.





Οι προτάσεις μας όμως δεν σταματούν εδώ! Έχουμε κι άλλες ιδέες για εσάς.




Αυτή η καταπληκτική κότα με τις υπέροχες βούλες είναι ένα μεγάλο επιτραπέζιο ρεσό! Έχει 3 βάσεις εσωτερικά για τα ρεσό και είναι κατασκευασμένο από μεταλλική σήτα ώστε να διαχέει απαλά το φως. Η βάση είναι από ξύλο και οι λεπτομέρειες από μέταλλο.
Το ύψος είναι 60 cm. Μεγάλο, και χορταστικό!









Η συλλογή ολοκληρώνεται με τις υφασμάτινες πουά κότες σε κόκκινο και φούξια αποχρώσεις, που μπορούν να διακοσμήσουν κάθε χώρο.



Οι μεγάλες έχουν ύψος 20cm και οι μικρές μόλις 7 cm. Μαζί με τα κόκκινα αβγά «στήνουν» το ομορφότερο κοτέτσι!!










Έχουμε κι άλλες προτάσεις για εσάς! Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τακτικά το blog μας για πολλές πολλές ιδέες! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22940 24032 ή στο paninohome@gmail.com. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις προτάσεις σας.
Γιατί είναι απλό να ζούμε σε όμορφα και χαρούμενα σπίτια!
 

No comments:

Post a Comment